Mijn naam is Mirella en vanaf November 2020 houd ik ook mijn praktijk Vie Dongen in dit Fysio centrum met Orthomoleculaire therapie. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik voel mij erg welkom in dit centrum waar persoonlijke zorg voorop staat. Ik ben van mening dat wij samen het verschil kunnen maken in de gezondheid van de medemens. Beweging, ontspanning, voeding/ leefstijl en persoonlijke aandacht onder 1 dak, laat dat nou net de pijlers zijn waar de meeste mensen mee worstelen.

Orthomoleculaire therapie is gericht op hoe het lichaam als geheel werkt en vooral hoe verschillende systemen samenwerken. Waar komt nou die bepaalde klacht vandaan? Waarom jij? Jij eet toch gezond dus dat kan het niet zijn. Of toch wel?

Een voorbeeld:
Regulier krijgen we bij hoofdpijn paracetamol voorgeschreven, maar er wordt niet verder gekeken. De paracetamol blijkt niet te werken, en nu? Misschien is het wel je lever die zijn afvalstoffen niet kwijt kan, dan zit je met paracetamol echt niet goed, want dat kan juist schade aan de lever bezorgen. Misschien zijn het wel je hormonen? Dan is er zeker met de juiste voeding, afgestemd op jou als persoon, winst te behalen.

Samen gaan we op zoek, samen gaan we eventueel testen, samen gaan we naar je voeding kijken en samen gaan we kijken wat we moeten en kunnen aanpakken en/of aanvullen. Wil jij weten hoe het komt dat jij je niet 100% voelt? Zet dan nu de 1e stap en mail. viedongen@gmail.com .